Conflictadvies: Voorkom manipulatie in een onduidelijke situatie

 

Staat u op het punt om een beslissing te nemen over iets waar u  ook emotioneel bij betrokken bent? Dan roepen wij u op om eerst een afspraak te maken voor conflictadvies. Exploraad is een soort “Adviesloket“, die ervoor zorgt dat u niet in de valkuilen trapt die er zijn. Daarnaast overziet een conflictadvies van een conflictexpert het hele terrein van ontwikkelingsconflicten, interferenties en escalaties. De juridische en sociaal emotionele contexten zijn complex en verdienen een meer dan zorgvuldige afweging, zeker omdat consequenties zich pas later in het proces openbaren.

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat u samen met de objectieve blik van een conflictdeskundige tot een betere besluitvorming kunt komen die u veel geld bespaart en sociaal emotionele ellende voorkomt. Deze context is op heel veel situaties van toepassing. Laat u niet zomaar door belanghebbende partijen meeslepen in het sentiment van escalatie en  juridische procedures.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen (o6 22717038 / marc@exploraad.nl) voor het plannen van een adviesconsult (voor het vaste tarief van 90 euro inclusief btw).

Conflictadvies voor organisaties en particulieren

Verstand bij de hand, Kies voor Advies

conflictadviseur ondersteunt leidinggevende en teamleden bij efficiënte aanpak conflict

De opleiding”(Be)Grip in Conflictis de kennisbasis voor het omgaan met conflict en voor de ontwikkeling van belangrijke competenties. Schaf hem vandaag nog aan!  Kennis is de basis van elk constructief conflictadvies.